Välkommen till Kampanj

Härmed öppnar vi galleriet Kampanj för allmänheten!

Kampanj är alltså vår lilla hörna av rollspels-nätet där vi sparar allt som skrivits om kampanjer vi spelat, men också ett ställe där vi skriver våra kommande kampanjer. Under tiden däremellan hoppas vi också då och då slänga ut tankar och funderingar runt rollspelande. Så, det är inte bara en kampanjwiki utan också en rollspelsblog! Bomba!

Några tips, om du är ny här:

 1. Läs mer om Kampanj
 2. Prenumerera på RSS-flödet så får du uppdateringar varje gång något nytt har skett
 3. Vi har just nu 14 kampanjer på sidan – du hittar alla i menyn ovan eller på startsidan
 4. Klicka dig fram mellan etiketterna till höger för att se artiklar hörandes till en specifik genre, spel, spelare eller motsvarande
 5. Om du ska börja någonstans – läs lite om mastodontkampanjen Yerlog – om de slättlevande raunerna i Eon. Tryck igång soundtracket till kampanjen medan du läser – kolla i högerspalten på Yerlog (fler kampanjer har soundtrack!)
 6. Vi är definitivt inga Nobelpristagare i litteratur, men de (tyvärr oavslutade) krönikorna om Caligo är åtminstone läsvärda!
 7. Läs om vår Kampanj-veteran Fredriks alla udda karaktärer. När du ändå håller på kolla in en av Pauls alltid lika härligt överspecade karaktärer: Marius Fortunatis.
 8. Sugen på info-overload? Kolla Fakta om Jargien (kartor, massiva relationsdiagram, fullständigt listade adelsätter, Excel-ark för storleken på politiska mutor, etc)
 9. Vi har gjort några konventsäventyr också (även om det just nu är tunt med artiklar uppladdade! Mer kött kommer)
 10. Kommentera gärna, överallt! Även här nedanför.

En reaktion på “Välkommen till Kampanj

 1. Mycket bra hemsida! Har bara hunnit skumma igenom det mesta, men det ser väldigt genomarbetat ut och ger definitivt inspiration till att sätta ihop en egen episk kampanj!