Mitch Turner

Privatdeckare, småfet, smårasistisk. Äger en Chihaua vid namn Robert E. Lee aka “Dixie” och tänder på S/M.

 

Personlighet

 • Kraftiga humörsvängningar
 • Kamratlig
 • Cynisk
 • Självcentrerad
 • Fördomsfull
 • Sarkastisk
 • Blivit allt latare
 • Uppriktig

Rasism: Lärdes i barndomen att tycka illa om alla icke-vita, men denna principiella rasism har alltmer försvunnit. Nu för tiden är han istället starkt fördomsfull snarare mot samhällsgrupper. Mycket ligger dock kvar per automatik i hans beteende och han slänger ofta ur sig ”nigger” eller ”gook”.

Politik: Röstar bara i frågor som berör honom direkt, och då röstar han alltid så konservativt som möjligt.

Sexuella preferenser: Han har kommit att bli helt beroende av domination, att kvinnor i sexlivet domderar över honom (inte bara verbalt, utan med piska, latexdräkter och annat). Han tittar alltid långt efter unga kvinnor och drömmer om en ung, dominant kvinnlig partner, men i realiteten är han ganska nöjd med sina medelålders partners på SM-klubben.

Mentalt tillstånd: Hans barndom var hård, men han har tagit det ganska bra. Förvisso har han danats till en tämligen ”dålig” karaktär, och han har dålig respekt för andra människor, åtminstone mycket dålig respekt för människor han ser ned på. Han har dock många innestående aggressioner och triggas de så kan han bli mycket våldsam en kort stund.

 

Familj

Ansedd som familjens svarta får. Har två bröder, Steven (född 2003) och Bart (född 2000). Steven och Mitch kommer överens men har ingen särskild relation. Steven är lokalpolitiker och är gift med sin Brenda och har en dotter. Bart, som avskyr Mitch, arbetar som servicetekniker och är gift men utan barn.

Fadern Mark (född 1972) arbetade som byggnadsarbetare (brukade köra lastbil) och modern Laura (född 1976) var hemmafru men jobbade deltid som servitris. Mark, som gärna tog till flaskan, tyckte inte Mitch kunde göra något rätt och uppfostrade honom vanligtvis med bältet (vilket i viss mån även drabbade de andra bröderna). Mitch såg dock upp till sin far och tyckte alltid som honom. Mark avled 2031 efter att i en period efter sin förtidspension ha supit kraftigt. Laura hade levt ett betydligt sundare liv och dog först 2057, efter att ha tillbringat det senaste decenniet på ett ålderdomshem.

Uppväxt

(2700 € i startkapital)

16/2020        Mobbade sina klasskamrater och utpressade dem på pengar (vilket gav 190 euro). Fick en klasskamrat som fiende med resurs 14.

17/2021         Åker in på ungdomsfängelse för civil olydnad och sitter inne ett par månader under inbördeskrigets inledning. Lärde känna sin övervakare Rupert (res 7).

18/2022        Blev en allt mer fanatisk boxare och all tid upptogs av sporten. Lärde känna tränaren Doug ”Lead” Cronter (res 15).

Professionell boxare (18-24)

Utrustning: Litet radhus i Tampa, ”amerikanare”, normal garderob, boxningsutrustning, 5600 €.

22/2026        Tog mästartiteln i Federationen i en uppmärksammad hatmatch mot rivalen Armilo the Fist, och passade dessutom på att dra ner byxorna på honom efter vinsten (vilket orsakade ett rejält slagsmål). Media gjorde stor sak av händelsen och Armilo blev en evig fiende (resurs 12).

23/2027        Speldjävulen tog på allvar tag i Mitch då han inte bara tippade boxningsmatcher utan även på casinon och motsvarande. Han förlorade dock stora summor pengar, det mesta han tjänat in på boxningen. Lärde känna en bookmaker (resurs 10).

24/2028        Dopade sig inför försvaret av mästartiteln i Federationen, vann tävlingen men upptäcktes senare och avstängdes från all professionell boxning.

Polisassistent och gruppchef inom ordningspolisen (24-32)

Utrustning        Hagelgevär med licens, 4400 €

26/2030        Gifte sig med medstudenten på polishögskolan, Erin. Det blev dock uppenbart att de två hade mycket olika syn på polisarbete och relationen var stundtals frostig.

27/2031        Polisbrutalitet mot ett gäng arbetslösa ”svartingar” (med res 3). Mitch blev anmäld, men inget hände.

31/2034        Var med i ett tävlingsprogram där han vann en resa till Tahiti. Då han nyligen grälat mycket med Erin valde han att åka med sin arbetskamrat Stanley. Väl där träffade Mitch en lokal kvinna som han blev mycket förälskad i och tog med sig hem. Hemma hos Erin begärde han skilsmässa och sedan dess blev hon extremt hatisk mot Mitch. Mitch och Erins fyraåriga dotter Sandra och den tvåårige sonen Mitchell togs dock om hand av Erin och Mitch har träffat henne bara ett fåtal gånger sedan dess.

32/2036        Upprättelse. Vid denna tidpunkt dök det upp ett särdeles otrevligt fall där Mitch hjälpt till att gripa en latinamerikansk våldtäktsman som våldtog en vit kvinna till döds. Mannen sade inget i förhören och det fanns inga tydliga bevis, men Mitch hade varit på platsen strax efter brottet och var säker på att mannen var skyldig. När mannen släpptes åkte Mitch hem till honom, misshandlade honom och hotade honom till livet och fick honom att lova att erkänna och att dessutom aldrig säga något om misshandeln. Mitch fick erkännande för sin gärning och upphöjdes till kriminalinspektör.

Kriminalinspektör (32-41)

Utrustning        Lägenhet i centrala Tampa. 4000 €

33/2037        Skilsmässa. Förälskelsen i sin tahitiska fru Oahna tog snabbt slut. Oahna fick dock ett medborgarskap. I samma veva avslutas en rättsprocess mot Erin där Mitch dömdes till att betala ett månatligt underhåll tills Sandra blivit myndig. Han tvingades sälja sitt hus och flytta till en lägenhet.

36/2040        Mindre ovana. Mitch började kedjeröka flera paket om dagen vid detta tillfälle.

37/2041        Hjälte. Mitch räddade livet på <företagsboss> (resurs 19) från ett mordförsök, då Mitch letade efter en dyr kostym i samma affär som chefen.

40/2044        Mitch var nu på toppen av sin karriär och blev flera gånger utlånad till FBI för olika våldsrelaterade fall, där han lärde känna en kvinnlig arkivarie på FBI:s Miamikontor, Paula (de båda hade en mycket flyktig romans, för övrigt).

41/2045        Korrupt. Sedan några år tillbaka har Mitch tagit mutor, av den enkla anledningen att hans spelvanor, dryckesvanor och det månatliga underhållet tog så stora delar av hans vanliga inkomster. Han mutades av <mäktig person> (resurs 15) att läcka ut utredningsuppgifter och för att sinka utvalda utredningar. Han blev dock upptäckt och åkte i fängelse i fem år för mutbrott.

Fängelse för mutbrott i Flambeau National Prison (41-46)

Utrustning        -1000 €, lägenheten sades upp, bilen ställdes hos Stanley

42/2046        Isolering. Efter att Mitch hade bråkat mycket med en vakt sattes han i lång isolering.

44/2048        Beskydd. För att få det att gå runt med sina vanor tvingades Mitch börja utöva beskydd.

Privatdetektiv i Miami (46-55)

Utrustning        40 000 €, skaffade sig en mindre etagelägenhet med sovrum och kontorslokal vid havet norr om Miami. Skaffade sig en diskret men stadig vit Lincoln Crystal och såg till att restaurera sin gamla Dodge.

48/2052        Utlandsoperation. Mitch blev anlitad av en äldre herre att skugga hans fru som ofta åkte till Kuba för att besöka exklusiva (men billiga) spa-anläggningar. Han misstänkte att hon var otrogen och dessutom gav bort pengar. Mitch förföljde henne på Kuba (men tog det lugnt…så han hann insupa den kubanska atmosfären). Han upptäckte att hon låg med betydande delar av de manliga anställda på anläggningen och fotograferade detta. Fotografierna visade damen, Martha, då hon utövade dominerande lekar med de unga kubanerna. Mitch, som alltid känt en dragning till den typen av lekar, valde efter mycket om och men att skriva in sig på spat för att undersöka lekarna närmre. Det slutade med att han och Martha fann varandra och gifte sig året därpå i Miami, till Marthas makes stora förtret. Han (resurs 16) har svurit att få Mitch bankrutt och inspärrad.

50/2054        Skaffade sig en ny identitet med kubanskt medborgarskap, Señor Miguel Torres. Lärde där känna en förfalskare (resurs 16) och de båda blev goda vänner över många glas rom och cigarrlådor.

55/2059        Skilsmässa med Martha. Trots det underbara sexlivet grälade Mitch och Martha ständigt och efter att det slutat i våldshandlingar ett par gånger (från båda sidor) begärde Martha skilsmässa. Mitch ville dock behålla sportflygplanet och stämde sålunda Martha. Vid rättegångsförhandlingarna drog Mitch upp sina gamla foton på henne från Kuba och misskrediterade henne vilt, så sportflygplanet och en del andra ägodelar tilldömdes Mitch. Martha (resurs 15) hatar Mitch intensivt efter detta.

Grund

Åldersmod.

Summa

STY

15

-1

14

TÅL

18

18

RÖR

10

10

PSY

11

-1

10

PER

13

13

VIL

16

-1

15

BIL

14

14

SYN

9

-1

8

HÖR

14

12

 • Ålder 55 (1 slag utan ålderseffekt)
 • 174
 • 118 kg
 • Mediastatus 13
 • Uppväxt landsbygden, medelklass
 • Högerhänt

Fördelar

Råstark (+Ob1T6 skada med slagsmål)

Slagskämpe (lättlärd i slagsmål)

Nackdelar

Udda sexuell läggning (tänder bara på rejäl S/M, att bli dominerad av kvinnor)

Sifferblind (kan ej ha > 5 i Matematik/Programmering

Agera                10

Armborst                5

Automateld                6

Båge                5

Dans                5

Dra vapen                7

Fingerfärdighet        5

Fritt fall                 5

Förföra                10

Förhörsteknik                10        Hota

Förklädnad                5

Genomsöka                9

Geografi                7

Gevär                5

Gömma                5

Hasardspel                14        Vadslagning

Historia                7

Hoppa                7

Informationssök        12        Personer

Juridik                10        Brottsrätt

Kasta                7

Kastkniv                5

Klättra                7

Köra bil                10        Underhåll

Ledarskap                10

Matlagning                7

Pistol                14        Mellanstor pistol        

Psykologi                8

Sjunga                6

Skidåkning                5

Smyga                5

Spaning                12        Bevakning

Spåra                5

Supa                13        Rom

Undervisning                6

Värdering                10        Tobak

Övertalning                11        Muta

Matematik        (ej >5)        5

Stil & Smak                9

Modersmål                14

<Närstrid>                5

<Idrott>                5

Närstrid-slagsmål (L)        10

Närstrid-polisutbildning        11        

Slag I, Spark I, Blockera I, Tackling I, Greppa II, Låsa motpart II, Batong I, Fällning I

Boxning (L)                17        

Slag II, Bedövande slag II, Blockera II, Undvika II, Uppföljning II, Stålsättning II, Snabb återhämtning II

Socialt uppträdande        10

Skriva/läsa                10

Administration                11        Tillstånd & licenser

Ekonomi                7

Simma                5

Undre världen         15        Kontakter

Stridsvana                 12        

Samband                6

Förfalskning                9

Dyrka lås                8

Foto & film                10

Första hjälpen                8

Spanska                9

Flyga flygplan                12        Sportflygplan

Kontakter        Yrke        Res        Ålder        Träffades        Plats        Relation

Erin Danovic        Polisinspektör        13        50        2029        Miami        Ex-hustru/Fiende

Oahna Phnuk        Städerska        6        46        2034        Tampa        Ex-hustru/Fiende

Martha Stewart        Förtidspensionär        15        58        2052        Miami        Ex-hustru/Fiende

Martin Stewart        Aktiemäklare        16        49        2052        Miami        Fiende

Arbetslös hop        Gäng        3        50-56        2031        Tampa        Fiender

Jie ”Ping-Pong” He        Kronofogde        14        55        2020        Tampa        Fiende

Doug ”Lead” Cronter Ex-boxare        15        78        2022        Tampa        “Extra-pappa” (Senil)

Armilo the Fist        Fastighetsmäklare12        56        2026        Fort Lauderdale Fiende

Justin Wood        Bookmaker        10        62        2027        Tampa        Affärsmässig

        Företagschef        19                2041        Miami        Skyldig ett liv        

Paula Simson        FBI-arkivarie        13        45        2044        Miami        God vän

Mäktig Person                15                2045        Miami        Affärsmässig

Miguel Torres        Förfalskare        16        54        2054        Havanna        God Vän

Stanley Gordon        Polisinspektör        11        53        2028        Tampa        Bäste Vän

Steven Turner        Lokalpolitiker        14        56        2004        Tampa        Neutral/Bror

Bart Turner        Servicetekniker        8        59        2004        Wesley Chapel        Hatisk/Bror

Timothy Walker        Banktjänsteman        11        55        2013        Bahamas        Affärsmässig/barndomsbekant

”Eddie”        Torped/fd. boxare        8        51        2024        Miami        Gammal bekant

Kou Hujii        Registrerare        12        33        2057        Atlanta        Vän

Armand Alvaro        Transnettekniker        10        44        2054        Miami        Vän

Bill Houston        Lastmontör        9        49        2055        Miami        Hobbyvän

Lef Novikov        Biluthyrare/bilfixare11        48        2051        Miami        Affärsmässig

Utrustning

Gammal, småtrasig skyddsväst med inbyggd halvt fungerande luftkonditionering, skyddsklass III, 3,3 kg.

FWD Hades och Glock 29 i korsat axelhölster.